De som står på for meg

Har man ME, er det ofte en utfordring å takle hverdagen, og ingen kan forvente at man gjøre mer enn det.

Derfor skal man gi all honnør til denne gruppen. Det er lederene i ME-foreningens fylkeslag, medlemmene i styret og andre tillitsvalgte. De aller fleste av dem har ME, og de bruker mye av sin energi for å arbeide for andre ME-syke. De arrangerer likeannsgrupper, snakker med og støtter pasienter og pårørende, og lager kurs, fester og turer for foreningens medlemmer. Ikke minst arbeider de for at ME-syke skal få bedre helsetilbud slik at de skal få en bedre hverdag.

Denne helgen samles de på Vettre i Asker for å få faglig påfyll og inspirasjon og for å utveksle erfaringer. Så er det tilbake, for å arbeide videre for en bedre ME-hverdag.

De gjør fryktelig mye, men siden de har ME, er det de ikke rekker over, så my man gjerne ville. Derfor er det et enormt behov for at flere stiller opp, hvis de orker. Man behøver ikke å gjøre så mye – hvis mange gjør litte bitte grann, så blir det veldig mye til slutt. Dessuten er det en enorm tilfredsstillelse å ta et løt sammen. Så – hvis du orker – ta kontakt med foreningen, du i bli mottatt med åpne armer.

Bli en som er der for andre, det blir an glad av!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s