Hva kan vi utrette sammen?

Det er mulig at vi er syke og har lite energi – men vil vi, så vil vi! Og vi ME-pasienter VIL at det skal forskes mer på ME, og på behandlinger som kan få oss på beina igjen.

I disse dager har Maria Gjerpe lansert sin innsamlingsaksjon,  MEandYou. Hun har som mål å samle inn 7 millioner kroner på 90 dager. Pengene skal gå til forskning på immunmodulernede medisin – en viderføring av Fluge og Mellas Rituximabstudie.

Det finnes også en annen innsamlingsaksjon for samme formål. Den heter ME-forskning, og arrangeres i samarbeid med ME-foreningen.

Forkjellen mellom de to aksjonene er at MEand You er tidsbegrenset, mens ME-forskning ikke er det. Hva man velger å støtte, er det samme. Begge aksjonene bidrar til å sette fokus på mangelen på forskning på ME – både her i Norge og ellers i verden. Om aksjonene ikke skulle klare å fullfinansiere en ny studie, sender de i alle fall en viktig beskjed – vi ME-pasienter forventer å bli tatt alvorlig.

Betalinginformasjon for begge aksjonene finnes på nettstedene. Jeg oppfordrer alle til å støtte en eller begge, og til å spre informasjonen videre.

Reklamer

2 kommentarer om “Hva kan vi utrette sammen?”

  1. Og så kan man jo kanskje slå sammen beløpene fra de to aksjonene og gi til Haukeland etter hvert da? Håper det blir en ordnings på det. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s