Alt er helt OK


Ser man på værmeldingen og statistikken over været så langt denne sommeren er det lett å bli nedfor. Det har jo nesten ikke vært noe sommer, badetemperaturen i Drammensfjorden er kun badetemperatur hvis man liker isbading og det regner sidelengs. Det eneste positive jeg kan si er at jeg slipper å vanne i hagen.

likevel er det øyeblikk da solen titter fram, og man kan sitte ute med en kopp te og kjenne solen varme, og da gjelde det å nyte øyeblikket mens det varer. Det gjelder å senke skuldrene, slappe av og bare nyte. De gode øyeblikkene blir enda mer verdifulle når de er få.

Slik er det å leve med ME også. Dagen i går og dagen i morgen er ikke noe å skryte av, og hvis man henger seg opp i det, er det lett å bli lei seg – og med god grunn. Men det er noen velsignede øyeblikk når smertene slipper taket, hjernetåken letter og man føler seg sånn nesten normal. Det er da det gjelder å være til stede og nyte det som er i stedet for å gremme seg over det som var eller bekymre seg for det som kommer.

For akkurat nå er det sol, og livet er slett ikke så verst.

Legg igjen en kommentar