Alt er helt OK


Ser man på værmeldingen og statistikken over været så langt denne sommeren er det lett å bli nedfor. Det har jo nesten ikke vært noe sommer, badetemperaturen i Drammensfjorden er kun badetemperatur hvis man liker isbading og det regner sidelengs. Det eneste positive jeg kan si er at jeg slipper å vanne i hagen.

likevel er det øyeblikk da solen titter fram, og man kan sitte ute med en kopp te og kjenne solen varme, og da gjelde det å nyte øyeblikket mens det varer. Det gjelder å senke skuldrene, slappe av og bare nyte. De gode øyeblikkene blir enda mer verdifulle når de er få.

Slik er det å leve med ME også. Dagen i går og dagen i morgen er ikke noe å skryte av, og hvis man henger seg opp i det, er det lett å bli lei seg – og med god grunn. Men det er noen velsignede øyeblikk når smertene slipper taket, hjernetåken letter og man føler seg sånn nesten normal. Det er da det gjelder å være til stede og nyte det som er i stedet for å gremme seg over det som var eller bekymre seg for det som kommer.

For akkurat nå er det sol, og livet er slett ikke så verst.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s